Hvad kan skifer ellers bruges til?


Udover at benytter skifer til forskellige tagløsninger når der skal lægges et nyt tag bruges dette fantastiske natur produkt også en lang række andre steder. F.eks. til have hvor mange af de flotte gamle have stier er lavet af natur skifer. Det giver en rigtig stærk sti der kan holde til lidt af hvert men samtidig beholder det naturlige udseende som passer perfekt til en klassisk have. Se par eksempler på dette herinde på denne blog, hvor du finder et par illustrationer af brug af skiffer i haver til forskellige dss projekter og lign.
Derudover benyttes det også hyppigt til fliser, f.eks. gulv og væg fliser i f.eks. badeværelser og køkkener, dette er igen på grund af det solide materiale der kan holde til lidt af hvert men hovedsaglig på grund af den flotte og naturlige struktur du finder i skifer sten som giver et meget eksklusivt og rustik udseende der passer til mange hjem hvor de netop forsøger af få en ekstre snert af natur ind i sit hjem så det ikke blive alt for koldt og moderne.
Da der stadig findes mange store naturlige skifer depot i jorden rundt omkring er dette ikke et materiale der vil slippe op de næste mange år og derefter vil vi nok se det brugt flere og flere steder de kommende år.